Tästä se lähtee!

Suomen ensimmäinen ammattikirjoihin keskittyvä blogi on nähnyt päivänvalon! Tästä blogista lukija löytää

  • tuoreen tiedon Kauppakamarin ja Lakimiesliiton uutuuskirjoista
  • poimintoja muista kiinnostavista kirja-uutuuksista meiltä ja maailmalta
  • kirjailijoiden ja kirja-alan ammattilaisten haastatteluja
  • kuvaa ja videota tapahtumista, kuten kirjojen julkkareista
  • alan ajankohtaisten ilmiöiden pohdintaa
  • mahdollisuuden kommentoida ja vaikuttaa julkaistaviin kirjoihin
  • kilpailuja ja palkintoja!

Blogia ylläpitää ja siihen kirjoittaa Kauppakamarin kustannustoimitus tukenaan vierailevia tähtiä. Blogia päivitetään säännöllisesti. Täällä ei pihdata tietoa, vaan Linkit-otsikon alta löydät linkkilistan muihin kirja-alaa vähintään sivuaviin lähteisiin: kerro meille vaikkapa omasta blogistasi, niin lisäämme sen listaan!

Blogi on vasta päivän ikäinen ja hakee muotoaan: kommentoi blogia ja ehdota mistä aiheesta haluaisit lukea kirjoituksia, niin kuuntelemme ! Mitä olet muuten mieltä tästä sivuttain vieritettävästä teemasta? Kuulemma se toimii hienosti ainakin tableteilla ja kosketusnäyttöpuhelimilla. Blogin käyttö onnistuu tietysti niilläkin.

Ps. Kuva on erään syksyn tulevan uutuusteoksen kannesta.

Vastaa