Menestysresepti liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjälle

Liikunta- ja hyvinvointialalle on viime vuosina syntynyt uusia yrityksiä kuin sieniä sateella. Kilpailu on kovaa, ja jokainen haluaa saavuttaa etulyöntiaseman.

Yritysvalmentaja ja hyvinvointialan yrittäjä Johannes Hesso on kirjoittanut kirjan siitä, miten hyvinvointialalla luodaan asiakkaalle lisäarvoa. Rakenna hyvinvointialan menestystarina -kirja opastaa strategisessa suunnittelussa, joka perustuu toimintaympäristön jatkuvaan analysointiin. Eri asiakasryhmien tarpeet muuttuvat jatkuvasti, ja niihin on reagoitava ajoissa, jotta pysyy mukana kilpailussa.

Kirjassa kuvataan muun muassa pilvisovellusten hyödyntämistä hyvinvointialalla sekä ylipäätään teknologian mahdollistamia menestystarinoita. Ja mikä estää soveltamasta kirjan oppeja minkä tahansa alan yritykseen? Strateginen suunnittelu on kaiken yritystoiminnan a ja o, ja ilman ympäröivän yhteiskunnan analysointia on vaikea pysyä pinnalla.

Rakenna hyvinvointialan menestystarina ilmestyi eilen. Selaa kirjaa täällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s