Tv-vinkki: Elämä pelissä ja Tony Dunderfelt

Tony Dunderfelt

Sunnuntaina kannattaa laskea kirja hetkeksi kädestä ja avata vaihteeksi televisio. Ylen TV1:llä alkaa Elämä pelissä -ohjelma, jossa viisi tunnettua suomalaista opettelee tähtivalmentajien avustuksella kestämään entistä paremmin vastoinkäymisiä, ja katsojat on kutsuttu mukaan samaan hankkeeseen.

Mukana valmentamassa on myös psykologi Tony Dunderfelt, jonka viime syksynä ilmestynyt kirja Minä – onnistujaksi joka olen käsitteli juuri samoja teemoja – itsensä ja elämän vastoinkäymisten kanssa toimeen tulemista.

Jos Elämä pelissä kiinnostaa, ohjelma on katsottavissa myös Yle Areenassa.

P.S. Koska toimeen on tultava ei vain itsensä vaan myös muiden kanssa, tänä syksynä Tonyn Minä-kirja saa jatkoa: Konttorikemiaa käsittelee vuorovaikutustaitoja työpaikalla.

Vastaa