Lakimiesliiton Kustannus esittäytyy

Kuka auttaisi juristia? Juristin tehtävä on yleensä toimia neuvonantajana erilaisissa kiistakysymyksissä ja selvityksissä. Ihmisten luottamus juristeihin on myös verraten vahvaa. Ammattikunnan edustajan ehkä uskotaan kykenevän selvittämään minkä tahansa ongelman ja tuovan voiton kotiin.

Mutta joskus juristillakin kai menee sormi suuhun? Silloin voi kaivata tulkinta-apua, jota tarjoaa esimerkiksi ajantasainen juridinen kirjallisuus.

Lakimiesliiton Kustannus on vuodesta 1948 toiminut perinteinen juridisen kirjallisuuden kustantaja. Vuoden 2009 alusta alkaen Helsingin seudun kauppakamari on vastannut Lakimiesliiton Kustannuksen toiminnasta yhteistyössä Lakimiesliiton kanssa.

Lauri Railas: Incoterms ® 2010 – käyttäjän käsikirja

Lakimiesliiton Kustannus tuottaa juristien, liike-elämän ja kenen tahansa aiheesta kiinnostuneen tarpeisiin luotettavaa ja ajantasaista juridista tietoa. Kirjoja julkaistaan kaikilta oikeudenaloilta. Ajankohtaisina kirjoina voidaan mainita muun muassa Oppilaan oikeudet opetustoimessa sekä Internetvälittäjä ja tekijänoikeuden loukkaus. Lakimiesliiton Kustannuksen uusin teos on 16.10. ilmestynyt Incoterms ® 2010 – käyttäjän käsikirja.

Näistä voi lähteä liikkeelle! Mistä aiheista te lukijat kaipaatte lisää kirjoja? Toimitus ottaa kirjaideoita aina mielellään vastaan.

Vastaa