Talouselämän kirja-arvio: Toimiva johtoryhmä

”Pitkästä aikaa sain käsiini kirjan, joka toi lisäoivalluksia ja ymmärtämystä johtamistyön arkeen. Kokenut johtoryhmien sparraaja Anneli Valpola on kirjoittanut selkokielisen kirjan ilman turhaa hienostelua.”

Anneli Valpolan teos Toimiva johtoryhmä – aikaansaamisen aallot saa kiitosta Talouselämän kirja-arviossa. Susanna Vanhanen kuvaa teosta käytännönläheiseksi ja havainnollistavaksi oppaaksi johtoryhmätyöskentelyyn.

”Erityisesti kirjassa herätti ajatuksia se, miten liiketoiminnan tilanne vaikuttaa merkittävästi johtamisen keinoihin. Menestyksekästä yritystä johdetaan eri keinoin kuin esimerkiksi yritystä, jossa kamppaillaan selviytymisestä markkinoilla.”

”Väittäisin, että kokenutkin johtoryhmän jäsen saa varmasti kirjasta paljon irti. Kirja on mielestäni erinomainen johtoryhmätyöskentelyn opas. Se on suorastaan hyvä joululahjaidea niin suurelle kuin pienellekin johtajalle.”

Kirja-arvio on luettavissa kokonaisuudessaan Talouselämän sivuilla.

Vastaa