Tilinpäätöksen aika?

Vuosi lähenee loppuaan, ja kukin voi kerrata mielessään, mitä on tullut tehtyä. Oletko vaalinut niitä asioita, joita pidät tärkeinä, vai keskittynyt epäolennaiseen? Jos tunsit piston sydämessä, apua voi pian löytyä tammikuussa ilmestyvästä kirjasta Miten mittaat elämääsi? Kirjassa esitettyjen teorioiden avulla voit testata, elätkö oikeasti elämää, joka tekee sinut onnelliseksi.

Samoja asioita joudutaan näihin aikoihin pohtimaan myös yrityksissä. Nyt on viimeiset ajat käsillä päästä alkuvuodesta asetettuihin tavoitteisiin.

Yrityksen menestyksen mittarit ovat enimmäkseen taloudellisia, ja tilinpäätös on totuuden hetki. Paineet toimintojen tehostamiseen yrityksissä ovat kovat, mutta apua on tarjolla siihenkin: 28.11. ilmestynyt kirja Pk-yrityksen taloushallinto käytännönläheisesti ohjeistaa taloushallinnon järkevässä järjestämisessä. Kirjassa käydään läpi yrityksen taloushallinnon eri toimintoja ja niiden tehostamista sekä opastetaan myös tulovero- ja arvonlisäverosäännösten huomioimisessa. Jos tänä vuonna tuli tehtyä huonoja päätöksiä, ensi vuonna on vain varaa parantaa!

Entä sinun henkilökohtainen rahankäyttösi? Ylititkö budjetin, vai elitkö varojesi mukaan? Jäikö jopa säästöön? Vuoden työt voi palkita vaikka äkkilähdöllä aurinkoon.

Millaisia lupauksia teette ensi vuodelle?

Vastaa