Kirjoja pukinkonttiin

Kirja on hyvä joululahja. Lukeminen on rentouttavaa puuhaa, ja joulunpyhinä on aikaa paneutua kirjoihin, jotka ovat arjen kiireissä jääneet pinoon pöydän kulmalle. Mikäli pukinkontissa on vielä tilaa, tässä muutama vinkki viime hetken lahjahankintoihin:

  • Toimiva johtoryhmä on ilmiselvä johtajan joululahja. ”Väittäisin, että kokenutkin johtoryhmän jäsen saa varmasti kirjasta paljon irti. Kirja on mielestäni erinomainen johtoryhmätyöskentelyn opas. Se on suorastaan hyvä joululahjaidea niin suurelle kuin pienellekin johtajalle”, kirjoitettiin kirja-arviossa.
  • Johtajaa voi inspiroida myös Cynthia Montgomeryn Strategisti. Sitä lukiessaan voi kuvitella itsensä Harvard Business Schoolin johtajakurssille, jonka oppien ja keskustelujen pohjalta kirja on kirjoitettu. Joskus on hyvä pysähtyä ja kysyä itseltään strategistin sanoin: Onko yritykselläni merkitystä?
  • Trendit muuttuvat nopeasti, mutta niiden synty- ja kehittymismekanismi voi olla ennustettavissa. Miten trendit syntyvät? Miten ne vaikuttavat meidän ajatteluumme ja toimintaamme? Millaiset trendit ovat vallalla nyt? Entä ensi vuonna? Sokaisevat trendit -kirja tarkastelee nykyisyyttä ja tulevaisuutta trendien ja niiden luomien illuusioiden valossa. Kirjoittaja Riikka Merisalo puhuu trendeistä myös Huomenta Suomen haastattelussa.
  • Minä – onnistujaksi joka olen ja Konttorikemiaa ovat suositun psykologi-kirjailijan Tony Dunderfeltin oppaita itsensä ja yhteistyön kehittämiseen. Jos joulunpyhinä tulee läheisten kanssa riitaa, Konttorikemiaa-kirjan oppeja voi soveltaa myös kotioloissa – onhan kyse samoista inhimillisen käyttäytymisen ilmiöistä.

Strategisti kansi

Lisää kirjoja löytyy verkkokaupastamme, tai tule suoraan paikan päälle kirjakauppaan selailemaan tarjontaa. Kauppa löytyy Helsingin keskustasta osoitteesta Kalevankatu 12, 2. krs.

Vastaa