Terveisiä Lakimiesliiton Kustannukselta!

asuntoluotto_markkinointikansiLakimiesliiton Kustannus on julkaissut ajantasaista juridista tietoa niin juristien kuin muidenkin asiasta kiinnostuneiden iloksi.

Suositusta teoksesta Rakentamispalvelujen käännetty arvonlisävero (Eija Tannila ja Kirsti Auranen) on ilmestynyt 2., uudistettu painos. Kirjassa käydään havainnollisesti ja esimerkkien avulla läpi käännetyn arvonlisäveron sisältö ja tulkinta. Tarpeellista luettavaa kaikille rakennusalalla ja verotuksen parissa työskenteleville!

Esineoikeuksien maailmaan paneudutaan Janne Kaiston ja Jarno Teporan uudessa oikeudenalansa perusteoksessa Esineoikeus eurooppalaistuvassa Suomessa. Kirja kuuluu jokaisen juristin ja opiskelijan kirjahyllyyn.

Business Law Forum 2012 ilmestyi vuoden lopulla ja on tarkoitettu vaativaan ammattikäyttöön lakimiehille. Kirjaan on koottu laajasti käytännön oikeuselämän kannalta ajankohtaisia ja teoreettisesti mielenkiintoisia artikkeleita.

Marja-Leena Niemen kirjassa Asuntoluotto, osapuolten oikeusasema ja sopimuksen riskit tarkastellaan kotitalouksien suurinta ja pitkäkestoisinta velkasopimusta. Niemen mukaan asuntoluottosopimukset saatetaan kuitenkin solmia ilman, että sopimukseen perehdytään kunnolla, ja asuntoluotoista pitäisikin olla saatavilla enemmän riippumatonta tietoa. Asuntolainan ottaja voi kohdata kalliita yllätyksiä, joilta voisi välttyä, jos lainan ottajilla olisi tarpeeksi tietoa.

Niemen neuvoja asuntolainan ottamiseen voi lukea lisää Uuden Suomen haastattelusta sekä kirjasta, jonka voi tilata täältä.

Ps. Lisää Lakimiesliiton Kustannuksen kirjoja täällä.

Vastaa