Erilainen johtamiskirja

Joukkoja johdetaan edestaJohtamisopuksissa tarjotaan usein mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa, mutta kaikkien aika ja kärsivällisyys ei riitä niitä lukemaan. Tai jos kirjaan ehtii työpäivän aikana tarttua, seuraavassa hetkessä lukemisen keskeyttää saapuva sähköposti tai pirisevä puhelin.

Eero Kukkolan uutuuskirja Joukkoja johdetaan edestä tarjoaa näkökulmia johtamiseen pieninä viipaleina, joita voi nauttia kerrallaan sen verran kuin ehtii. Aukeama kerrallaan kirjasta voi lukea ajatuksia muun muassa myynnin johtamisesta, henkilöstöjohtamisesta ja asiantuntijaorganisaation johtamisesta. Asiaa on kevennetty humoristisilla kuvilla tilanteista, joita elämä joskus eteemme heittää.

Kirjoittaja sanoo tehneensä kirjan Y-sukupolvelle, mutta siitä riittänee vanhemmillekin purtavaa ja pohdittavaa.

Ainahan voi katsoa ainakin kuvat – eikä koko kirjan kerralla lukeminenkaan ole kiellettyä.

Vastaa