Kirja-arvio: Tony Dunderfeltin Konttorikemiaa

Konttorikemiaa”Konttorikemiaa on nopea luettava, helposti ymmärrettävää arjen kieltä ja sopivan tiivis. Tekstistä huokuu Dunderfeltin vankka ammattilaisuus ja yli 30-vuotinen kokemus. Teoksen ehdoton ansio on konkretia: arjen esimerkit ja helposti jokapäiväisessä työssä hyödynnettävät harjoitukset. Oiva työkalupakki arjen tilanteiden onnistuneempaan käsittelyyn.”

”Konttorikemiaa auttaa lukijaa kehittämään psykologista osaamistaan ja sosiaalista pääomaansa arjen työssä. Kuningasajatus on, että rakentavien menetelmien juurruttaminen työyhteisöön auttaa parantamaan yhteistyötä. Dunderfeltin unelmana on rakentaa Suomesta vuorovaikutustaitojen huippumaa.”

Päivi Vuorimaan arvio Konttorikemiaa-kirjasta on luettavissa kokonaisuudessaan Talouselämän sivuilla.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s