Kuusi kysymystä kirjailijalle

Saiturin markkinointikirja julkaistiin eilen. Kysyimme kirjailija Ville Kormilaisen tuoreet tunnelmat, kun uusi kirja on käsissä.

Ensinnäkin, kirja on ulkona, miltä nyt tuntuu?

”Tuntuu todella upealta! Kirjan hienouden todella aistii vasta kun sitä pitää ensimmäistä kertaa kädessä. Nyt sitten vain toivotaan, että moni muukin pitää sitä kädessään tulevaisuudessa!”

Miten juhlit kirjan ilmestymistä?

”Heh, isoimmat juhlat ehkä vielä edessäpäin. Eilen pohdittiin yhtiökumppanin kanssa uusia liikeideoita eli töiden merkeissä vietettiin juhlaa.”

Ovatko kaverit kateellisia?

”Päinvastoin! Latasin kuvan kirjasta eilen Facebookiin ja tykkäyksiä tuli satoja ja kommenttejakin parikymmentä. Kaikki kannustavia ja eteenpäin vieviä.”

Oliko kirjan tekeminen kivaa vai kamalaa?

”Kivaa! Oli hauska tavata liuta fiksuja ihmisiä, joilla kaikilla oli todella paljon annettavaa. Haastiksissa ja keisseissä piilee myös kirjan suola, näin uskon.”

Teetkö kirjoja myös jatkossa?

”Aivan varmasti. Kehitteillä on jo useampi idea, katsotaan nyt, mikä niistä lähtee lentoon ja saa kustantajan pään kääntymään!”

Monet haaveilevat kirjan julkaisemisesta, mutta harvat sen tekevät. Mitä vinkkejä annat sellaiselle, joka haluaisi saada oman kirjansa julki?

”Mulle on ainakin toiminut vain toimiminen. Kirja ei synny ilman työtä ja tekemistä, mutta vaatii myös myymistä ja omaan ajatukseen uskomista.”

Tässä siis Villen tunnelmat. Mutta mitä Hitler ajattelee kirjasta?

saiturin markkinointikirja

2 kommenttia artikkeliin ”Kuusi kysymystä kirjailijalle

  1. … ”Ne4ette varmasti, miten selve4ksi Ellile4 tekee minun esitte4me4ni aringeutmn. Ei tarvitse itse edes perustella, ne4ettekf6.”Tuo on tyypilliste4 sinunkaltaisillesi trollaajille. Ensin esite4t perusteettomia ve4itteite4 hyvin aggressiiviseen ja henkilf6e4 vastaan hyf6kke4e4ve4e4n se4vyyn. Kun ve4itteesi sitten kumotaan rationaalisilla argumenteilla (rikostilastoilla, demografisilla tilastoilla, geeniteorialla jne.), lopetat keskustelun. Et kuitenkaan myf6nne4 olevasi ve4e4re4sse4, vaikka mite4e4n perusteluja aiemmin esitte4me4llesi kannalle ei ole.Kun sinua kritisoidaan henkilf6e4 vastaan hyf6kke4e4miseste4, toistat vain aiemmat solvauksesi, tyyliin ’you prove my point’, edelleen ilman mite4e4n perusteluja ja ilman mite4e4n analyysia opponentin tekstiste4. Ryhdyt puhumaan opponentin ohitse kolmansille ihmisille ’see what I mean about this guy?’-tyyliin. Tuo on aivan puhdasta trollfaq-kamaa.

Vastaa