Osaatko esiintyä?

Lähes ammatissa kuin ammatissa joutuu joskus astumaan estradille ja olemaan muiden edessä. Siksi on syytä aina välillä muistuttaa mieliin esiintymisen perussäännöt. Viesti menee tehokkaimmin perille, jos tiedostaa oman toimintansa ja sen muissa aiheuttamat reaktiot.

Yksi perussäännöistä liittyy vartalon asentoon. Ei ole yhdentekevää, missä asennossa esiintyjä seisoo tai missä hän pitää käsiään. Kouluttamisen konkari Timo Valvio on sitä mieltä, että pahimmassa tapauksessa esiintyjä aiheuttaa kuulijoilleen merisairautta. Seuraavassa videossa Valvio demonstroi, mitä esiintyjän ei kannata tehdä:

Jos tuli tunne, että perussäännöissä on kerrattavaa, kannattaa tutustua myös viikolla 46 ilmestyvään kirjaan Onnistu kouluttajana – 7 askelta yleisön hurmioon. Kirjan ovat kirjoittaneet kouluttajapari Timo Valvio ja Taina Parviainen.

Viikon päästä vuorossa videoesittely seitsemästä säännöstä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s