Miten yleisö hurmataan?

Tällä viikolla ilmestynyt uutuuskirja Onnistu kouluttajana lupaa alaotsikossaan opastaa yleisön hurmaamiseen seitsemän askeleen avulla. Seuraavassa videossa kirjan kirjoittajat Timo Valvio ja Taina Parviainen esittelevät oikeat askelmerkit:

Esimerkiksi kuudes askel sisältää vinkkejä siihen, miten pidetään mielenkiintoa yllä ja motivoidaan ihmisiä. Yksi keino pitää kuulijat hereillä on tietenkin ottaa heidät mukaan keskusteluun. Puhuessa on vaikeampi nukahtaa ja myös oppii paremmin kuin pelkästään kuuntelemalla. Samaa aihetta sivutaan toisessa blogikirjoituksessa. Se, saadaanko tilaisuudessa aikaan keskustelua, riippuu pitkälti esiintyjän ammattitaidosta. Kannattaa siis panostaa ennen kaikkea omaan osaamiseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s