Nopeille kirjat ilman toimituskuluja

Kauppakamarin ja Lakimiesliiton Kustannuksen kirjoja voi tilata ilman toimituskuluja osoitteesta www.kauppakamarikauppa.fi maanantaihin 2.12. asti. Edun saa kirjoittamalla tilauksen yhteydessä kampanjakoodin JALE13.

Etu koskee myös kaikkia uusimpia kirjoja, kuten työelämässä tarvittavaa älykkyyttä luotaavaa Bisnesälyä, kouluttamis- ja esiintymistaidon perusteosta Onnistu kouluttajana, kustannustehokkaan markkinoinnin opasta Saiturin markkinointikirja sekä lakimiehen hauskaa keittokirjaa Juristi liemessä. Huomaathan, että voit myös selata kirjoja ennen ostosta tuotesivuilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s