99,4 % suosittelee

Asiakastyytyväisyyskyselymme tulokset ovat valmiit. Kiitos ja kumarrus, hyvät asiakkaamme. 99,44 % teistä suosittelee meitä.

 Palautteesta innostuneita olemme polkaisseet taas vuoden vauhdikkaasti käyntiin. Samalla laadukkaalla ja käytännönläheisellä linjalla jatkamme, palautteista nousseiden toiveiden mukaisesti.

Maaliskuussa uutuuskirjallaan Viisas pääsee vähemmällä – 52 niksiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään debytoi tehokkuustohtorinakin tunnettu Sampo Sammalisto. Hän kysyy, mitä sinä tekisit, jos saisit hoidettua työsi huomattavasti lyhyemmässä ajassa. Tai jos saisitkin tehtyä samassa ajassa nykyistä enemmän töitä? Entä miten olisi yksi flunssa vähemmän vuodessa? Näihin ja muihin elämänlaatua parantaviin aiheisiin Sammalisto pureutuu antaen lukijoilleen 52 vinkkiä, vaikka yhden vuoden jokaiselle viikolle.

Uutuusteostemme joukosta löydät Katleena Kortesuon kirjan Sano se someksi 1 – Ammattilaisen käsikirja sosiaaliseen mediaan. Siinä kysytään ja vastataan, mitä hyötyä yritykselle tai yrittäjälle on sosiaalisesta mediasta. Kirja on työelämän tarpeisiin tehty: kuinka näyn Twitterissä, entä Facebookissa, miten kirjoitan blogia? Ja jatkoa aiheeseen on luvassa syksyllä, kun organisaation näkökulmasta kirjoitettu kakkososa ilmestyy.

Juridista näkökulmaa tarjoilee Jaakko Ossa uudistetussa teoksessaan Yritystoiminnan verotus. Käytännönläheisessä kirjassa on huomioitu tuoreet verolainsäädännön muutokset ja uusin oikeuskäytäntö. Riku Neuvosen Yksityisyyden suoja Suomessa taas on ensimmäinen kattava yleisesitys yksityisyyden suojan sääntelystä Suomessa. Eija Tannilan ja Pirita Sirpoman Arvonlisäverotus käytännönläheisesti avaa selkeällä tavalla yrityksen arvonlisäverotusta yrityksen perustamisesta toiminnan lopettamiseen saakka.

Mielenkiintoisia maaliskuun lukuhetkiä!

Simila26201_OGO7571

Piia Similä

kustannustoimittaja

Helsingin seudun kauppakamari

 

ps. Virkistävän välipalan tarjoilee Visa Kurki. Haluatko juristiksi? -kirja parantaa mahdollisuuksia päästä oikeustieteelliseen tiedekuntaan opiskelemaan, jos sinne mielii. Helppolukuinen kirja avaa pääsykoekirjallisuudessa vilahtavat oikeustieteelliset käsitteet ja on tukimateriaali pääsykokeisiin valmistautuville. Samalla se toimii kiinnostavana johdatuksena suomalaisen oikeusjärjestelmän perusteisiin kaikille, joita juridiikka kiinnostaa.

Yksi kommentti artikkeliin ”99,4 % suosittelee

  1. Paluuviite: Kesätiedote kirjatilaajille | Ammattikirja.fi

Vastaa