Missä on parhaat videot tehty? Sängyssä ja vessassa, eikä otsa rypyssä!

IMGP2454

”Tavataan sänkystudiolla puoliltapäivin. Siitä voimme jatkaa iltapäiväksi Kauppakamarin vessaan.”

Luit juuri aidon kuvauksen työpäivästäni toissa viikolta. Ja tarkennan vielä, että työskentelen tietokirjojen toimittajana.

Kiinnostava, täynnä asiaa ja hillittömän hauska. Näin voisin kuvailla paitsi päivää, myös lopputulosta.

Kuvasimme Boknäsin unistudiolla – näyteikkunassa olleessa sängyssä – ja Kauppakamarin vessassa someasiantuntija Katleena Kortesuon uutuuskirjan esittelyvideon. Kuvaajana toimi Joonas Tähtinen JooWorksista. Miksi tehdä tylsää ja väritöntä, kun sellaista ei kirjastakaan tullut? Videoon ja sitä kautta Sano se someksi 1 -kirjan somevinkkeihin ammattilaisille pääset klikkaamaan ensi viikolla.

Tässä esimakua tulevasta. ”Näin tehtiin somevideo” -kuvat nappasi Kauppakamarin markkinointiharjoittelija Omar El Mrabt. Jos tykkäät kuvista, kannattaa peukuttaa. Myös tuittaaminen ja ritvaaminen on sallittua.

– Piia Similä, kustannustoimittaja / Kauppakamari

IMGP2432IMGP2464IMGP2447IMGP2507

IMGP2518

Vastaa