Rimakauhua vai rakkautta?

”Hui, anteeksi!” Ministeri möhli eduskunnan puhujanpöntössä!

Aamun Ilta-Sanomien otsikko on armoton. Että ihan ministeri ja meni mokaamaan. Kamalaa, eikö? Ei välttämättä armollista luettavaa meille, jotka esiintyvät taas tänäänkin yleisön edessä. Koulutus alkamassa, mutta mitä jos mokaan? Jos sekoan sanoissani, kaadan kahvin uudelle takilleni tai unohdan koko asian? Entä jos en osaakaan vastata yleisön kiperiin kysymyksiin? Pitävätköhän ihmiset minua tylsänä luennoitsijana?

Kamalaa sentään, mitä minusta ajatellaan?!

Nämä ajatukset pyörivät monen esiintyjän mielessä päivittäin. Olipa kyse satojen ammattilaisten edessä puhumisesta ja vaikka lyhyestä puheenvuorosta tiimipalaverissa.

Mokata ei saa. Kaikki pitää tietää ja osata.

Väärin meni! Mokata saa. Virheitä tekevät kaikki. Tekemällä oppii. Kokemus opettaa. Mutta harjoitella kannattaa. Kullanarvoisia neuvoja esiintyjille tarjoillaan Taina Parviaisen ja Timo Valvion ONNISTU KOULUTTAJANA – 7 askelta yleisön hurmioon -koulutuksessa. Tule mukaan jakamaan kokemuksiasi ja kuulemaan, miten järjestät onnistuneen koulutuksen ja miten kinkkiset tilanteet saa haltuun. Näillä vinkeillä opit rakastamaan yleisöäsi – ja se sinua.

Onnistu kouluttajana_1204_final.inddIlmoittaudu 16.5. järjestettävään koulutukseen jo tänään ja ei kun yleisöä hurmaamaan!

Mukaan saat konkreettisen työkalupakin, Parviaisen ja Valvion charmikkaan teoksen Onnistu kouluttajana – 7 askelta yleisön hurmioon.

– Piia Similä, kustannustoimittaja/Kauppakamari

 

Vastaa