Kesätiedote kirjatilaajille

Kauppakamarin palveluissa tapahtuu kesällä asiakkaisiin vaikuttavia muutoksia:

Entistä nopeampien toimitusaikojen takaamiseksi aloitamme kirjojen toimituksissa ja varastoinnissa yhteistyön Kirjavälityksen kanssa. Varaston muuton ja siihen liittyvien järjestelmämuutosten takia kirjatoimituksissamme tulee olemaan viivettä kesäkuun jälkimmäisellä puoliskolla ennen kuin uusi kumppanimme saa asiat täyteen vauhtiin heinäkuun alussa.

Kauppakamarin myymälä (Kalevankatu 12, Helsinki) palvelee kiireisiä asiakkaita koko ajan normaalisti. Lisäksi kirjoja voi hankkia jälleenmyyjien, kuten Akateemisen kirjakaupan ja Booky.fin, kautta ilman katkoksia.

Uudistamme myös lähiaikoina verkkokauppamme osoitteessa www.kauppakamarikauppa.fi. Tiedotamme siitä tarkemmin erikseen.

https://www.flickr.com/photos/k2hel/7942368352/

Lämmin kiitos kaikille asiakkaillemme alkuvuodesta 2014. Olemme otettuja saamastamme palautteesta, kuten siitä, että 99,44 % asiakaskyselyyn vastanneista päätyi suosittelemaan kirjojamme! Jatkossa aiomme palvella asiakkaitamme vielä nykyistäkin kiinnostavammilla kirjoilla, nopeammilla toimituksilla ja paremmalla verkkokaupalla.

Aurinkoista kesää toivottaen,

Antti-Pekka Hulkko
Kustannusjohtaja, Kauppakamari

Ps. Tässä jo pientä esimakua syksyn liikuttavimmasta bisneskirjasta.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kesätiedote kirjatilaajille

  1. Paluuviite: Aspan avulla onnistut – kurkistus Kauppakamarikauppaan | Ammattikirja.fi

Vastaa