Aspan avulla onnistut – kurkistus Kauppakamarikauppaan

Kati_kirja_kadessa_2

Kati Paakkunainen Kuva Anu Miller

Helsingin seudun kauppakamarin kustannustoiminnan asiakaspalvelu auttaa sinua koskipa kysymyksesi tilauksia, uutiskirjeitä tai palveluiden hintoja. Asiakaspalvelu-koordinaattorin tapaat myös kauppakamarin myymälässä Kalevankadulla. Siellä sinua palvelee asiakaspalvelukoordinaattori Kati Paakkunainen.

Kauppakamarikaupan valikoimassa on ammattikirjallisuutta, ajantasatuotteita ja palveluita, kuten käyttöoikeuksia KauppakamariTieto-palveluun tai Lakiuutisiin. Myymälässä on mahdollista selailla tuotteita ja saada henkilökohtaista opastusta. Myymälästä ostamalla saat myös  säästöä esimerkiksi kirjojen toimituskuluissa. Kati neuvoo kaikessa kauppakamariin liittyvässä toiminnassa. Hän kertoo esimerkiksi siitä, miten kauppakamarin jäseneksi voi liittyä ja millaisia etuja se tuo yrittäjälle.

Kauppakamarikaupasta on ostettu kevään aikana eniten Sampo Sammaliston kirjoittamaa kirjaa Viisas pääsee vähemmällä – 52 niksiä onnellisempaan ja tehokkaampaan elämään. Katin kokemuksen mukaan kirjat ovatkin myymälän ostetuimpia tuotteita. Asiakkaat kysyvät eniten sellaisista kirjoista, joiden aihealueista Helsingin seudun kauppakamari järjestää myös koulutuksia. Kestosuosikkeina Kati mainitsee Kirsi Parnilan Vuosiloma-asiat käytännönläheisesti ja sähköisistä palveluista Palkanlaskennan ja Työsuhdeasiat. Katin oma suosikkituote on KauppakamariTieto-paketti, koska sen sähköiset palvelut palkka- ja taloushallintoon, ulkomaankauppaan ja markkinointiin liittyen muodostavat laajan tietolähteen kootusti yhdessä paikassa.

Katin työpäivän muodostavat asiakaspalvelu myymälässä, muu kustannustoiminnan asiakaspalvelu ja tuote-esitteiden suunnittelu. Hän pohtii miten myymälää ja sen toimintaa saisi parannettua entisestäänkin. Hänen työhönsä kuuluvat myös tuote-esittelyt ja tuotteiden ja palveluiden myynti erilaisissa tapahtumissa ja koulutustilaisuuksissa. Katin mielestä hänen työpäiviensä parasta antia ovat vaihtelevat tilanteet ja erilaisten ihmisten tapaaminen. Hänellä on yhteinen päämäärä asiakkaan kanssa: löytää ne tuotteet, jotka parhaiten auttavat asiakasta onnistumaan työssään.

Tervetuloa tutustumaan kauppakamarin myymälään!

Anu Miller
toimittaja, kauppakamari

Kesätiedote kirjatilaajille
Tunnetta, taitoa, kivijalkaa, verkkoa – aspasta on moneksi

Vastaa