Sambaile ja suunnittele

Käsi ylös: kuka aikoo olla heinäkuussa töissä? Jos nostit käden, saanen onnitella.

Juttelin taannoin puhelimessa tehokkuustohtori Sampo Sammaliston kanssa. Sampon sanat osuivat ja upposivat: heinäkuu on hyvää työaikaa. Kun häiriöt toimistolla vähenevät, luovuus lisääntyy. Nyt höllätään solmiot, rentoudutaan ja annetaan aivojen surista. On vuoden paras aika tehdä kauaskantoisia, tuottavia syksyn suunnitelmia. Ihan rauhassa, ihanan rauhassa. Vaikka samban tahtiin. Jäätelösamban.

Kesä kielellä, jäätelömielellä. Isälle mansikkaa, äidille mustikkaa, koiralle vaniljaa ja mulle suklaa.

Jäätelönmakuista juhannusta ja oivaltavia kesäpäiviä!

– Piia Similä, kustannustoimittaja / KauppakamariSimila26201_OGO7571

ps. Ei, tämä ei ole epätoivoinen yritys vakuuttaa itselleni, että on ihan kiva istua toimistolla, kun muut ovat lomalla. Molempi parempi: töitä ja lomaa sopivassa suhteessa, niin ne parhaat ja luovimmat ideat syntyvät.

Vastaa