Mikä on pinkki ja liikkuu käsikirjoituksessa?

Uusi kuva

Miten tämän nyt sanoisi? Sanoisinko someksi?

Toissa aamuna tunsin olevani kyynärpäitäni myöten online, niin kuin ihminen vain voi olla. Avasin koneen ja päätin tarkistaa, joko Google Drivessa tehty käsikirjoitus on valmis viimeisteltäväksi.

Rullasin sivuja alaspäin, kunnes huomasin, että jokin pinkki liikkui dokumentissa. Nopeasti, määrätietoisesti ja välillä pysähtyen.

Pyysin ihan kollegankin katsomaan. Siellä se nyt menee, sivulla kuusikymmentäkolme. Pinkki kursori, jossa lukee ”Katleena”. Kirjailija siellä viimeisteli tekstiä näppis sauhuten.

Sano se someksi 2 -kirja on tehty sen omilla opeilla. Somessa, siellä missä kaikkien yritystenkin kannattaa olla. Tai ei nyt ihan kaikkien:

”Jos et palvele asiakkaitasi sosiaalisessa mediassa millään tavalla, organisaatiosi on ilmeisesti kohdistanut toimintansa syvänmeren kaloille. Kaikki muut asiakasryhmät tarvitsevat sosiaalista mediaa.”

Sano se someksi 2 – organisaation käsikirja sosiaaliseen mediaan on nyt painokoneen syövereissä, mutta kopiokonetta sen tekemiseen ei tarvittu. (Kirjan saa luonnollisesti printin lisäksi sähköisenä.)

– Piia Similä, kustannustoimittaja / Kauppakamari

Vastaa