Rahaa saa taskusta

Kolmevuotias kertoi haluavansa käsipeilin, jonka kääntöpuolella on Salama McQueenin kuva. Sen voi kuulemma ostaa kaupasta. Kysyin, mistä peilin ostoon saataisiin rahaa. TASKUSTA, ilmoitti pieni, ponteva ääni.

Ja jos ei taskusta, rahaa saa myös ”seinästä” tai sitten sitä ei tarvita ollenkaan. Ostaa voi myös ”sillä muovisella kortilla”.

Vaurastuminen, rikastuminen, ökyily. Kaikuvatko nämä sanat korvissasi positiivisina vai negatiivisina? Ökyily nyt ainakin on sietämätöntä! Vaurastuminen taas korkeintaan eläkkeellä olevien toimitusjohtajien juttu. Rikkaiden touhut eivät päivänvaloa kestä.

Joku sano et raha on kaiken pahan alku ja juuri, mut sil ei ollu rahaa keneltä sen kuulin.

Fintelligens

Ennakkoluuloja on monenlaisia. Niitä puretaan ja ajatuksia vaurastumisesta heilutetaan syksyn bling bling -teoksessa Vaurastumisen reseptit – oma talous haltuun. Kirja on kirjoitettu meille tavallisille ihmisille. Sen tarkoitus on kumota vaurastumiseen liittyviä myyttejä ja kertoa, kuinka SINÄ voit vaurastua sijoittamalla. Ilman hankalaa terminologiaa, ilman mysteereitä.

Vaurastumisen reseptit”Raha itsessään ei tee kenestäkään hyvää tai huonoa ihmistä, mutta se antaa mahdollisuuden toteuttaa itseään.”

Joku sanoi, ettei ilmaisia lounaita ole, mutta ilmaisia aamukahveja ja -sijoitusvinkkejä on.

Tervetuloa 14.10. kello 8.30 alkaen kuulemaan Vaurastumisen reseptit -teoksen kirjoittajia, sijoittajakonkareita Mikko Sjögreniä ja Ilkka Hikipäätä. Ennakkoilmoittautuminen maksuttomaan aamutilaisuuteen on käynnissä. Klikkaa itsesi mukaan!

 

-Piia Similä, kustannustoimittaja / Helsingin seudun kauppakamari

 

Vastaa