Maailma alkaa olla valmis

Tiedätkö sen tunteen, kun koko joulukuun juokset tukka putkella hösäämässä siellä ja täällä ja tuolla yrittäen saada koko maailman valmiiksi ennen joulua? Ja sen, kun maailma vihdoin valmistuu? Minä alan olla jälkimmäisessä vaiheessa.

Oli kuvauksia, meikkiä, iloa, surua, Hjallista, trikoita ja jakkupukuja. Nyt ne kaikki ja paljon muuta ovat painokoneessa.

IMGP3607(2) IMGP3570(2)

Tammikuussa on hyvä aika aloittaa uuden maailman rakentaminen Kukka Laakson Nouse ylös! -teoksen sivuilta.

“Motivaation odottaminen, ensi maanantait, tekosyyt ja trendilajit ovat väärinkäsitys. Tarvitsemme lisää voimaa. Kehoon ja konttoriin.” – Kukka Laakso

Kansi -1

Voimia ja kuusentuoksua, vähän myös tonttujen juoksua!
– Piia Similä, asiantuntija, julkaisut / Helsingin seudun kauppakamari

ps. Tällä sähköisellä aikakaudella olin aikalailla innoissani, kun sain käsiini Kukan kirjan paperisen (sic!) vedoksen. Muistelin samalla niitä hyviä vanhoja päiviä, kun kirjojen vedokset tulivat aina paperilla. Tällä kertaa vedospinossa oli vain paperia. Kerran kollegani löysi hauskemman yllätyksen, vedoksen välissä oli meetwurstisiivu. Ilmeisesti jollakulla painossa oli ollut vedoksia pakatessa ruokatunti.

2 kommenttia artikkeliin ”Maailma alkaa olla valmis

  1. Painettua julkaisua ei mikään päihitä, siinä sana todellakin konkretisoituu 🙂 Nyt kun aiheesta on vellonut mediassa keskustelua, niin ihan mielenkiinnosta kysyn, että missä maassa näitä julkaisuja painetaan?

    • Aihe on tosiaan ollut paljon julkisuudessa esillä. Meidän kirjamme painetaan Suomessa ja Baltiassa. Tämä blogissa esittelemäni kirja tehdään painoteknisistä syistä Latviassa, saamme siihen kaikenlaisia erikoisuuksia, mutta vaikkapa juridiikan paksut teoksemme tehdään pääosin kotimaassa.

      Piia Similä

Vastaa