Kirjoista iloa uuteen vuoteesi!

Kirjapino

Täällä se jo kolkuttaa, uusi vuosi ja uudet kujeet. Joko olet tehnyt lupaukset alkavaan vuoteen?

Minä päätin jättää lupaukset sikseen, pitäisivätköhän ne kuitenkaan, ja ryhtyä (jo ennen vuodenvaihdetta) tositoimiin. Vuoden lopulle tyypillistä ”tilinpäätöstäkään” en ajatellut pitkän kaavan mukaan tehdä. Mutta kiittää aion – ja raottaa hieman tulevaa.

Suuren suuri kiitos asiakkaamme ja kaikki, jotka olette kulkeneet blogin matkassa kuluneen vuoden. Tiedon jakamista ammattilaisten tueksi aiomme tulevanakin vuonna jatkaa, sen verran pystyn lupaamaan, vaikkei tämä pelkkä lupaus olekaan. Se on tieto. Alkuvuoden uutuusteokset kun ovat jo pitkällä, osa painossa, osa oikolukuvaiheessa, joku jo varastosta kauppoihin lähdössä.

Vuosi 2015 on Kirjan vuosi. Sen tavoitteena on nostaa kirjoja esille ilon ja elämysten lähteenä. Sen aikana kampanjoidaan lukemisen ja kirjan puolesta. Voitte varmasti arvata, että olen aikalailla innoissani. Kirjan vuosi ei voi olla huono vuosi.

Tiedoniloa, -janoa ja lukemisen riemua alkavaan vuoteesi!Simila26201_OGO7571

– Piia Similä, asiantuntija, julkaisut / Helsingin seudun kauppakamari

Vastaa