Onko keskiviikko uusi maanantai?

Ai jai jai, nyt tuli tehtyä strateginen virhe huomisen suhteen. Mutta koska virheitä ei tietenkään kannata myöntää, ne täytyy selittää itselleen parhain päin.

Huomenna keskiviikkona alkaa uusi elämä. Koska keskiviikko on uusi maanantai, ihan kuin tummansininen on uusi musta.

Maanantai kun on perinteisesti ollut SE päivä, jolloin uusi elämä alkaa. Joka ikinen maanantai. Lisää liikuntaa, ei herkkuja, riittävästi unta, paljon vettä ja pelkkää terveysruokaa. Kunnes viimeistään keskiviikkona on ”pakko” kaivaa se kaapissa monta päivää kuumottanut suolapähkinäpussi esille ja syödä pähkinät pois. Jotta voi aloittaa taas maanantaina uuden elämän.

Huomenna, siis tosiaan keskiviikkona, julkistetaan hykerryttävä, hauska, tunteen herättävä teos Nouse ylös! Toimistotyöläisen kuntokirja. Sen luettuaan ei tee mieli istua, vaan on vähän kuin pakko nousta ylös. Toinenkin varoituksen sana lienee paikallaan. Voi nimittäin olla, että kirja muuttaa ajatteluasi niin, ettei uutta maanantaita enää tule. On vain keskiviikkoja.

Nouse_ylös_72res”Nouse ylös! on hauska, kärjekäs ja innostava kuntokirja, joka muuttaa suhtautumisesi liikkumiseen. Opit, miten voit korjata kehosi, parantaa työyhteisöäsi ja ajatella itsesi uudestaan.”

– Piia Similä, asiantuntija, julkaisut / Helsingin seudun kauppakamari

Vastaa