Elämältä kaiken sain

Esiinny_eduksesi_-MockUp”Se haastattelu muutti urasuunnitelmani. Kaikki alkoi siitä puhelusta. Sen keskustelun jälkeen tiesin, että peli on menetetty.”

Oletko kuullut jonkun edellä mainitun omasta tai tuttavasi suusta? Mikä ratkaisi pelin – suuntaan tai toiseen?

Jokainen pystyy nimeämään omasta elämästään käänteentekeviä hetkiä. Hetkiä jotka muuttivat jotain, mullistivat koko elämän, ehkä käänsivät jotain päälaelleen. Niissä eivät ratkaise vain tekomme vaan ennen muuta sanamme. Saammeko sanaa suustamme, saammeko oikeat sanat suustamme? Sanommeko oikeat asiat oikealla tavalla oikeaan aikaan?

Kriittisellä hetkellä se, mitä sanot, miten sanot, millaisella äänenpainolla sanot ja kenelle sanot, on huipputärkeää. Täydellinen ilmaisun onnistuminen voi merkitä vaikka unelmien täyttymystä urallasi tai merkityksellistä askelta henkilökohtaisessa elämässäsi. Jälkeen päin voit todeta ikivihreästi, että ”elämältä kaiken sain”.

Uutuusteos Esiinny eduksesi – Oikeat sanat, oikeaan aikaan, oikeassa paikassa on opas vakuuttavaan kommunikointiin. Saatko elämältä kaiken vai hävitäkö pelin?

– Piia Similä, asiantuntija, julkaisut /Helsingin seudun kauppakamari

Vastaa