Kuohuva karismaresepti vappuun

vappu1 vappu2

Vappuna jos koskaan kannattaa olla karismaattinen. Tällä reseptillä erotut tuhansien joukosta Ullanlinnan- tai Vartiotorninmäellä ja saat ihailevia katseita. Kaikki haluavat kuulla fantastisia tarinoitasi ja tarjota sinulle lasillisen kuohuvaa. Vappusi filmitähtenä fanilauman ympäröimänä on taattu!

Tarvitset kuusi ainesosaa. Sekoita keskenään itsetuntemus, intensiivinen läsnäolo, vuorovaikutus, persoonallisuus, itseluottamus ja ilmaisutaito – ja nauti.

Karismaattista vappua!

– Piia Similä, asiantuntija, julkaisut

ps. Jos karismasi alkaa mennä överiksi etkä pääse faneistasi eroon sitten millään, sammuta se välillä: Älä ole läsnä, älä hymyile tai ota katsekontaktia, ole omissa ajatuksissasi, vetäydy, sulaudu vappukansan väreihin äläkä ainakaan reagoi mihinkään.

pps. Lisätietoa reseptistä ja karisman löytämisestä saat pian ilmestyvästä Karisman käsikirjasta.

 

Vastaa