Mitä yhteistä on kirjalla ja banaanilla?

waterstones2Loistava käyttöliittymä tietenkin.

Kirjaan voi tarttua missä tahansa. Se toimii myös sähkökatkon aikana (ellei sitten tykkää katsella kynttilänvalossa televisiota), työmatkalla kun wlan ei toimi ja akku on loppu. Sitä voi lukea pitkään ja hartaasti tai vain hetkisen, viisi minuuttia silloin tällöin. Ja mikä parasta, kotona ei tarvitse taistella muiden perheenjäsenten kanssa tv-kanavista ja sohva-ajasta, kun voi siirtyä suosiolla kauemmas lukemaan – kirjaa.

Entä banaani sitten? Sen voi syödä missä tahansa. Vaikka sähkökatkon aikana (kun muut ruuat ovat sulaneet jääkaapissa pilalle). Työmatkalla, kun ei ole ehtinyt pureskella kotona kunnon aamiaista. Tai reissun päällä vaikka käsidesiä tai vettä ja saippuaa käsien pesuun ei ole tarjolla.

Ja mikä tärkeintä, molemmissa sisältö ratkaisee.

– Piia Similä, asiantuntija, julkaisut / Helsingin seudun kauppakamari

Vastaa