Älä yritä!

Älä yritä_uusiEi kannata, ei siitä kuitenkaan mitään tule. Ei hyvää ainakaan. Mitä turhaan edes yrittämään?

Kuka nyt haluaisi vaihtaa pitkät lomat, säännöllisen kuukausiansion, kätevän työterveyshuollon ja virkistävät liikuntasetelit yksinäisiin työ-öihin, tonnikalan särpimiseen parhaina kuukausina, ahdistukseen, pitkiin terveysaseman jonoihin ja jatkuviin silmäpusseihin, joiden ansiosta lapsesi alkavat kutsua sinua pesukarhuksi?

Jos kuitenkin haluat tehdä vaihtokaupat, kannattaa ryhtyä yrittäjäksi.

Älä yritä! Tätä sinulle ei kerrota yrittämisestä on tänään julkistettava yrittäjä Janne Jääskeläisen uutuusteos. Kirjassa Janne paljastaa sen, mitä yrittäjyyskursseilla ei kerrota, sen, mistä harvoin mediasta saamme lukea. Yrittäjyyden raadollisen puolen, mahdollisuuden, etteivät vuositulosi yrittäjyyden myötä nousekaan välttämättä salamana kuusi- tai seitsennumeroiksiksi.

Tosiasiassa kirja haluaa auttaa sinua, jos kaikesta huolimatta päätät ryhtyä yrittäjäksi. Kaikkia virheitä ei tarvitse tehdä itse ja oppia niistä, ainakin osan voi välttää jo suoraan lukemalla Jannen opit, joissa puhuu käytännönkokemus.

Jos aiot yrittää, kannattaa aloittaa avaamalla Älä yritä! Onnea matkaan, yrittäjyys kun saattaa sittenkin olla elämäsi paras päätös, jota ei vaihtaisi mihinkään, koskaan, mistään hinnasta.

– Piia Similä, asiantuntija, julkaisut / Helsingin seudun kauppakamari

Vastaa