Sukkahousuja ja Mensa-meininkiä

Katleena-Kortesuo-tennarit-681x1024

Kuva: Mikaela Löfroth

Se oli ensimmäinen työviikkoni kauppakamarilla, kun postilaatikkoon tupsahti meiliä. Kukkuu – tuolla tervehdyksellä alkoi sähköposti. ”Olen kauppakamarin kirjailijarenttu.”

Pompin mielessäni innostuksesta toimistotuolilla. Tästä tulee hyvä! Tästä tulee kivaa! Ihan mahtava kirjailija, yhteinen linja oli heti löytynyt.

Ja yhteistyötä on tehty jo monen kirjan parissa. Sano se someksi 1, Sano se someksi 2, 50 keissiä asiakaspalvelusta, pian myös Lisää otsikko napsauttamalla.

Katleena Kortesuo on paitsi hurmaava persoona myös kielinikkari, sujuvasanainen viestinnän asiantuntija, partiolainen ja viikinkimiekkailija, joka harrastaa keskiaikaa. Tämän tietävät kaikki. Ja sen, että Katleena onnistuu kirjoittamaan vetävästi asiantuntija-aiheista.

Ehei. Ei ei ei. Asia-aiheet eivät ole lainkaan kaikki, mitä Katleena kirjoittaa. Tätä ette tienneet. Yksi monipuolisen lahjakkuuden pravuureista on romanttinen hömppäkirjallisuus. Siis kirjailijana.

Katleenan kohdalla pääsee sanomaan usein, että ”ei tässä vielä kaikki”. Niin kuin nytkin. Tämä viestinnän asiantuntija, kouluttaja, kirjailija, asiantuntijablogia kirjoittava viikinkimiekkailija, hömppäromantiikkaa tosissaan tekevä yrittäjä, joka rikkoo sukkahousuja useammin kuin ehdit sanoa hep, on kirsikkana kakun päälle vielä Mensan jäsen. Kyllä! Romantiikka ja Mensa yhdessä paketissa.

Olikohan tässä kaikki? Tuskin. *Jatkuu seuraavassa bloggauksessa.*

Ammattikirjan Kirjan vuoden teemajuttusarja Kirja kuukaudessa esittelee joka kuukausi yhden teoksen ja tekijän, kirjailijan, kirjan takaa. Kuten arvaatte, Katleenan kohdalla oli pakko tehdä poikkeus. Tuottelias kirjailija on nainen jo yli kahdenkymmenen kirjan takana.

– Piia Similä, asiantuntija, julkaisut / Helsingin seudun kauppakamari

Vastaa