TGITKV

blogirivi edit1

Thank God it’s tietokirjaviikko.

Tämä viikko on meille tietokirjaihmisille vuoden paras viikko. Tietokirjaviikko. Yhteistyö tietokirjailijoiden kanssa on huippua. Siinä oppii kuin itsestään, saa haastaa itseään, ja mikä parasta, työskennellä itseään fiksumpien kanssa.

Ilman tietokirjoja en pauhaisi brändilähettiläiden merkityksestä yrityksille, laatisi top 5 -prioriteettilistoja viikon tärkeimmistä töistä, seuraisi innokkaana startupien elämää tai olisi vakuuttunut oikean asenteen merkityksestä johtamisessa. Listaa voisin jatkaa vaikka kuinka pitkälle. Mutta en jatka. Mieluummin syvennyn kiinnostavaan, uusia näkökulmia antavaan käsikirjoitukseen, juttelen, kyselen ja väittelen kirjailijoiden kanssa. Määränpäänä tietokirja.

Tietokirja-aiheista ohjelmaa on tarjolla Helsingissä liikkuville tänään ja huomenna Tieteiden talolla.

Nähdään siellä!

– Piia Similä, asiantuntija, julkaisut / Helsingin seudun kauppakamari

Vastaa