Joulukalenterin 3. luukku

Innosta_onnistumaan_yhdessä_500x709Tihkusateisen torstain keskellä iloa jakaa ehkä maailman sympaattisin ja empaattisin tapaamani kirjailija, Johtaja, uusi tehtävä, 100 päivää -teoksen kirjoittanut Maarit Tiililä. Uusi kevään teos on työn alla, ja mikäs sopisikaan paremmin sen aiheeksi kuin innostuminen ja innostaminen. Sitä jos mitä me ihan jokainen tarvitsemme, organisaatioina ja yksilöinä. Koko Suomena. Maaritin iloiseksi tänään tekevät kohtaamiset ja tarinat, jotka tuovat kirjoittamiseen energiaa ja saavat hänet nauttimaan matkasta. Innosta onnistumaan- yhdessä! tulee olemaan kaikkea tätä!

– Piia Similä, Helsingin seudun kauppakamari

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s