Joulukalenterin 6. luukku

johtaja_on_media_orig300Jokaiseen joulukalenteriin tarvitaan ehdottomasti medialuukku. Ja johtajaluukku tietenkin – niin, se on suorastaan itsestäänselvyys. Keskiviikon aamupäivän luukussa Johtaja on Media! Kutakuinkin 70 johtajahaastattelun tuloksista Jukka Saksi kokoaa kevään puheenaihetta, Johtaja on Media! -teosta. Ilonaihetta siitä löytyy päivään paljonkin. ”On palkitsevaa kun kiireiset arvostamani johtamisen ammattilaiset ovat antaneet aikaansa kirjalle ja osoittaneet kiinnostusta sen teemaa kohtaan.” Veikkaan, tai oikeammin tiedän, että tässä on taustalla aikalailla myös kirjailijan periksi antamattomuutta, uskoa omaan tekemiseen ja intohimoa aihettaan kohtaan. Sen näin heti Jukan tavattuani. Hän tietää, mistä puhuu, haluaa tietää siitä enemmän ja laittaa itsensä likoon, sata lasissa. Tämän palon huikeaan satoon pääsevät lukijat tutustumaan keväällä.

– Piia Similä / Helsingin seudun kauppakamari

 

Vastaa