Joulukalenterin viikko vaille joulu -luukku

On_aika_muuttua_orig_resol300Viikko jouluun. Ulkona sateli äsken jotain lumen tyylistä, valkoista mutta ihan märkää. Kun lämpömittari näyttää reilusti plussaa, ei mäenlaskusta kannata ehkä ihan vielä haaveilla. Voi tuosta valkoisesta silti iloita, tai vaikka sen tuomasta raikkaasta ilmasta, jossa kävellessä voi iloita siitä, ettei ole hankkinut kumisaappaita turhaan.

Niin moni asia on näkökulmasta kiinni. Kuinka avoimesti suhtaudun uusiin asioihin, millä intentiolla teen työni? On aika muuttua -teoksen Johanna Hurmerinnalta ei avoimuutta, uuden oppimisen intoa ja oman osaamisen jakamisen riemua puutu. Kun tietää, mistä puhuu ja uskoo omaan asiantuntijuuteensa, pystyy omaa tietoaan jakamaan muiden iloksi.

Tänään Johanna iloitsee siitä, että sai yhden suuren stepin maaliin. Osakeyhtiön perustettua – vieläpä ennätysajassa. Neljässä päivässä! Toinen ilonaihe on uusi mahtava asiakas, jota Johanna saa auttaa ja palvella. Mikä nainen. ”Saada palvella” kertoo olennaisen Johannasta. Aina auttamassa, kannustamassa ja kääntämässä jokaisesta asiasta positiivisen puolen. Eiköhän oteta mallia?

– Piia Similä / Helsingin seudun kauppakamari

Vastaa