Hillitty ja hallittu?

hallittu_projekti_orig72res

Miten meni noin niin kuin omasta mielestäsi? Tämä on yleinen kommentti silloin, kun projekti niin sanotusti levähti käsiin. Yksi lempikysymyksistäni itselleni tilanteessa, jossa istun tuhkan keskellä nenä noessa. Ei mennyt ihan nappiin, mutta ei kai auta muukaan kuin nousta, karistaa pahimmat tuhkat taakseen ja marssia eteenpäin.

Hyviä uutisia! Jos projektimainen työ on sinulle tuttuakin tutumpaa, jos projektipäällikkö on toinen nimesi, jos viikkosi ja kuukautesi järjestyvät erilaisten projektien vaiheiden mukaan, jos pääsit rutiinitoimistasi mukaan innostavaan projektiin, teimme sinulle luettavaa.

Kirjan, joka puhuu projekteista, johon on paketoitu kirjoittajan pitkä kokemus niistä. Hallittu projekti -teos esittelee projektin vaiheet suunnittelusta menestykselliseen toteutukseen. Aasta ööhön. Saat vastauksia kysymyksiin projektityön hyödyistä, projektien hallinnasta, resursoinnista, johtamisesta, aikatauluttamisesta – muutama näkökulma mainitakseni.

Menestystä projekteihisi! Toivottavasti meni kuten Strömsössä– noin niin kuin omasta mielestäsi. Ja muidenkin mielestä.

– Piia Similä, asiantuntija, julkaisut / Helsingin seudun kauppakamari

Vastaa